هاست اشتراکی چیست؟

1 آنلاین کوچ

فهرست مطالب

هاست اشتراکی چیست و چگونه آن را انتخاب کنم؟

تصور کنید شما یک فروشگاه در داخل یک مرکز خرید بزرگ دارید. نام فروشگاه شما همان نامِ دامنه و فضای فروشگاهتان، همان فضای میزبانی وب یا هاست اشتراکی برای عرضه انواع محصولات و یا خدمات شما، خواهد بود.
با توجه به سه نوع میزبانی اشتراکی که در زیر ارائه شده است، قیمت هاست نیز متفاوت است و شما می توانید با در نظر گرفتن نیازمندی های خود، میزبانی مورد نظر خود را انتخاب نمایید:

  • هاست لینوکس داخل ایران
  • هاست وردپرس
  • هاست ویندوز

هاست لینوکس مناسب چه کسانیست؟

به طور کلی این نوع سرویس میزبانی برای افرادی که قصد دارند با زبان برنامه نویسی PHP، وب سایت و یا اپلیکیشن خود را طراحی نمایند مناسب خواهد بود. یعنی به زبان ساده افرادی که دانش برنامه نویسی دارند و یا یک برنامه نویس برای طراحی و کد نویسی سایت خودشان استخدام کرده‌اند.

زبان برنامه نویسی مناسب برای میزبانی لینوکس شامل:

  • PHP، Python
  • CMSهایی که از زبان PHP استفاده می‌کنند ( وردپرس، جوملا و…)

ویژگی‌های این سرویس میزبانی چیست؟

  • زیر ساخت رایانش ابری (هاست لینوکس ابری):

زیرساخت رایانش ابری یا Cloud Computing از ارتباط دسته ای سرور، جهت خدمات رسانی به کاربران ایجاد می‌شود. در این ساختار اگر یکی از سرورهای میزبان دچار مشکل شود تمامی پروسس‌های آن بی وقفه به سرور میزبان دیگری، منتقل می‌شود و در حین این انتقال کاربران متوجه قطعی و اختلال سرور میزبان اول نخواهند شد.

  • لینوکس ایران و ارائه نسل دوم هاست لینوکس، با بالاترین سرعت در داخل:

این نسل دوم از میزبانی لینوکس دارای وب سرور، سی پنل و ایمونی فای 360 است که باعث ایجاد بالاترین سرعت ممکن در میزبانی لینوکس داخل شده است.

  • خرید هاست لینوکسی با به روز‌ترین نرم‌افزارهای امنیتی در دنیا:

ارائه سرورهای لینوکس با سیستم عامل جدید و قدرتمند کلاود لینوکس و همچنین نصب کنترل پنل لایسنس دار سی پنل بر روی آن که امنیت وب سایت شما را تضمین خواهد کرد.

  • دیسک های پرسرعت SSD همراه Raid10 :

هارد پر سرعت SSD که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات را افزایش داده و لذا بارگزاری وب سایت زودتر انجام می‌شود. Raid10 هم ترکیب Raid1 و Raid0 است که علاوه بر ذخیره سازی اطلاعات به صورت متوالی بر روی دو هارد، از اطلاعات این دو هارد همزمان یک کپی هم بر روی دو هارد دیگر گرفته می‌شود. در این حالت هم سرعت خواندن و نوشتن بر روی دو هارد بیشتر است و هم برای افزایش حفظ اطلاعات به صورت همزمان کپی از هر دو هارد را هم خواهیم داشت.

  • بهره‌مندی از وب سرور LiteSpeed در هاست اشتراکی لینوکس:

جدیدترین نسخه وب سرور لینوکس بوده که سرعت بارگزاری اطلاعات از طریق این وب سرور بالاتر از نسخه‌های قدیمی آپاچی و nginx است.

  • استفاده از کنترل پنل Cpanel :

محبوب‌ترین کنترل پنل لینوکسی که مورد توجه طراحان و کاربران بسیاری قرار گرفته است. این کنترل پنل مدیریت وب سایت، ایمیل‌ها، دیتابیس و بخش‌های مختلف سایت را بسیار ساده انجام می‌دهد و کار با آن برای اغلب کاربران وب سایت ساده است و لذا یکی از محبوب‌ترین کنترپنل‌های لینوکسی شمرده می‌شود.

  • استفاده از نرم افزارها و سرویس‌های به روز و دارای لایسنس معتبر
  • تهیه نسخه پشتیبان از کلیه اطلاعات بصورت mirror اتوماتیک و روزانه
  • قرار گرفتن در بهترین دیتاسنترهای داخل ایران و اتصال به خطوط فیبر نوری مخابرات

هاست داخل یا خارج؟ تفاوت هر کدام چیست؟

هاست داخل به زبان ساده یعنی، سرور‌ها در داخل ایران قرارگرفته باشند. در چنین حالتی به دلیل نزدیک بودن به بازدیدکنندگان از نظر جغرافیایی، سرعت سایت به مراتب، بالاتر خواهد بود. همچنین در شرایط عدم دسترسی به اینترنت جهانی، هاست‌های داخلی، بدون دغدغه در دسترس خواهند بود.

اما در خصوص هاست خارج، سرورها در کشور کانادا میزبانی می‌شوند و با توجه به محل میزبانی سرور و فاصله جغرافیایی از نظر سرعت تاثیر منفی در بارگذاری و بهره برداری خواهد گذاشت. اما این نوع از سرویس میزبانی، مناسب افرادی است که به دلیل تحریم‌ها و یا محدودیت‌های اینترنتی نیاز دارند که سرور وب سایت یا اپلیکیشن آنها در خارج از ایران، میزبانی شود.

ر

این مقالات را هم بخوانید!
سبد خرید